Zkoušej to, prosím
Chtěla bych,
abys uměl číst mi z duše
a slova stala se přebytečnými.
Chtěla bych,
abys jedinou střelou z kuše
zasáhl mou komoru srdeční.
Chtěla bych,
aby naše píseň neskončila jako smuteční
a černé růže nepřišly na naši adresu.
Chtěla bych,
aby úcta ke mě proudila Ti v žilách,
protože tvá úcta je jediný cit,
který se světlem si odnesu.
Přečteno 480x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, Mounkey, contionor, Stinking Lady, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)