Prořídlou krajinou..
Prořídlou krajinou bdění,
utopil mráz loňský sníh.
Co bylo se rázem mění
na kámen uťatý hřích.
Uzamklo pole na zámek
pastvinu rozkvetlých dní.
Klíč utratil v pohoří spánek,
za vidinu budoucích žní.
Snad světu je osudem dané
bojovat za cizí klín.
Co bude,věřím se stane,
že dozraje národ,my s ním.
Přečteno 276x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, labuť, WAYWARD, Tacca, Danah, Květka Š., Netty de Touvenell, Kristine Clary-Aldringen, Markéta Hl., Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)