pohled z okna
Anotace: nevím co dodat k věci co o sobě vypovídá sama...
Jak nadějný a snový je pohled z okna do dáli.
V tom pohledu se odráží nový zítřek, sklamání?
Kdo ví co v tom pohledu vidím já.
Zda i já jsem někoho již zklamala..?
A co v něm, co vidí ostatní?
Každý jen sní, sny nádherná jsou věc.
Tam netíží tě problém, zlo či kostlivec.
Tam vánek vane a život nádherná a netěžká je věc.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Inies, kikis, fab four
Komentáře (1)
Komentujících (1)