Tanec

Tanec

Anotace: je jedna z mých radostí života

První vkročení na parket
s roztřesenými koleny
strach v tom ale nevidím
cítím spíše nadšení.

Zaujímáme výchozí postoj
s mým tanečním partnerem
a s prvním osvětlením
začíná znít ta známá hudba.

Nesmím být tak nervní
vše do toho musím dát
vždyť je tanec vášeň
tak jako se milovat.

První pohled na partnera
ten z nervů se potí
tančili jsme to i včera
ale dnes porota hodnotí.

Přichází první otočka
tou shodila jsem nervozitu
od teď si to užívám
a dodávám si na pocitu
že se to bude líbit.

........

Oba jsme jak v extázi
náš sen se nám plní
hudba i světlo odchází
bokama poslední vlny.

Nyní je čas jít
další pár už čeká
taneční parket
jim musíme uvolnit.
Autor Pastička, 01.02.2009
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: Markéta Hl., boruvka175, kikis, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Psavec, 6thSun, floreciente, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Miluji tanec! Líbí se mi Tvá báseň...tip.

02.02.2009 16:06:00 | Lilly Lightová

líbí

Tak ať se Ti netřesou moc kolena.

01.02.2009 22:39:00 | Psavec

líbí

umím si ty pocity představit
protože tanec je mou vášní
a popsat ho je těžké a zvláštní..

01.02.2009 20:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel