v moři
V středozemním moři
k ránu obzor hoří
slunce pyromanem
vlna s vlnou hrajou
plání na honěnou
vítr kývá ráhnem
starejch plachetnic
jinak klid a nic
Jenom moře času
jako u Pinkasů
pátá čárka z tácku
kolem jen křik racků
v nedohlednu pobřeží
na čem vlastně záleží?
Mám dovču tak jedu vodu
houpání a vůně jódu
litry rumu v bedně voru
slova,slova tvýho vzdoru
v dálkách vyšuměly
Už ti seru na neděli
na obědy u tchýně
štěbetání,znova slova
jsem Robinson bez ostrova
jenom s pádlem na klíně.
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: židle, Holis, NikitaNikaT., jedam, Psavec, Kapka, Markéta Hl., Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)