stará osada, 30/1/2009
.
.
v dredech rampouchy
cinkavý slova u úst
Bob Marley odjel směrem na Slatinu...
.
.
...a já se (možná) zatím nepominu
všechno je jak má být
ryby mlčí jako ryby
ptáci prokřídlili oblohu
a brzy budem sklízet nepoznané
Pane...
...v mezičase cvičím pantomimu
(zkuste si to – pro pocit)
začátečník... dělám chyby
za které přece nemohu
pak často mívám tváře malované
...slanem
...po večerech krotím laskominu
(mne však prosím nekrotit!)
rozpočítám všechna kdyby
nechci vše nechat na Bohu
žádné další hřeby do tvé dlaně
...já ne
.
.
Přečteno 577x
Tipy 55
Poslední tipující: Radhuza, drsnosrstej kokršpaněl, WhiteSkull, jita.1965, Manon.H, Bíša, René Vulkán, el viento, shakespeares, Tygropes, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)