Očista
Anotace: ... musí být ...
kapičkami rosy smyl špínu zašlých dnů
zahleděn do vzpomínek nechal vzduchem plout
několik rozvířených myšlenek ...
první ... ranní probuzení a tlukot Tvého srdce
dlouho se tak nezaposlouchal, uslyšel pravidelné,
sebejisté buchy, buch ... rytmizace dokonalá,
svými slovy promlouvá, však nerozuměl,
není čtenářem lidských snů
druhá ... noční nekonečná milování a vzdechy ze Tvých rtů
tělo napnuté, napružený luk, vlasy tětivou a šíp probodnutý skrze jejich těla
smyslů zbavený křičí do tmy své pocity a prosí o nekonečnost těchto okamžiků
objetí a naslouchání po milování, nestřežené okamžiky po splynutí
třetí ... rty a vzdušnost polibků, víčka co se přivírají, jako důkaz důvěry a odkázanosti, chuť jahod když spolu splývají v mezi prostoru běžného dění, jedinečnost okamžiků, které se neslyšně zaznamenávají v našich podvědomích
Je tam všechno a mnohem víc, spousty nádherných vzpomínek, z kterých se dá žít...
kapičkami rosy smyl špínu zašlých dnů
zahleděn do vzpomínek nechal vzduchem plout
několik rozvířených myšlenek ...
Přečteno 351x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., carodejka, Holis, jedam, floreciente, 6thSun, Kyška, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)