Hm kapka,
když se na ní správně podíváš,
tak se v ní odráží Slunce
i celý svět kolem ...
a pokud je ta kapka slaná,
pak
je jako moře ...
je jako plodová voda ...
je to životodárná voda ...
02.02.2009 12:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba