mně tahle forma nesedí... u tebe aspoň jde o rýmy ale četla sem už dost "básniček" které se staly "poezií" pouze tím že je autor sepsal takhle do sloupečku, slovo za slovem třeba dost banální větu a pak zařadil do tý kategorie...
myslím že rýmy a poezie se maj hledat ušima, ne očima...
aj dyž grafická podoba je pro mne často důležitá - v případě že má něco zdůraznit nebo něco dotvořit nebo dokreslit... pomoct básničce... ale obsahově se mi to líbí, bez ohledu na oči :o)
05.02.2009 17:38:00 | hanele m.