Týdenní
Anotace: ..běžný pracovní týden
Týdenní
Společné večery, jeden jak druhý.
Ve středu nevěry, ve čtvrtek dluhy.
Pátek pak sloní noc, leč bez paměti.
Sobota s tentononc, pak cizí děti.
Neděle uteče, za krkem deku.
Pondělí brý večer, zas do převleků.
Úterý bez láhve už ani ránu.
Středa je známá a takhle...
...jen brzo k Pánu.
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Jakule, Lorraine
Komentáře (0)