Roky v kruhu
Anotace: všechno souvisí se vším
Kruh zasvěcených uzavřel se
Obětní oheň zvolna vychládá
Žár udržet, teplo, světlo
nové oběti si vyžádá
Proč všechno, co jde samospádem
v pohybu zvolna zastaví se jemně
Co zastaví se, leží ladem
Co leží ladem, prach je země
Mír žádají si srdce okoralá
taková srdce v míru klidně spí
Lampička touhy bliká malá
a leckdo skomírá sám s ní
Kdo vnáší oheň v srdce naše
a setře slzu všelikou
Kdo požár potom bude zhášet
až vzplane silou velikou
Já nevím, já si nejsem jistá
jestli to všechno nastane
Zda na zemi bude dost místa
pro všechny bitvy prohrané
Zda z vítězů tu zbude někdo
kdo bude mít dost sil
oznámit králi Pyrrhovi
že opět slavně zvítězil
Přečteno 324x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Monsignore, hezule, WAYWARD, Dao de, enigman, Skalsky Pavel, Kubino 2, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)