opora...?
Anotace: někdy je to prostě všechno strašně složitý...
Jsem v myšlenkách s Tebou,
připraven pomoct, když ruce zebou,
na každém kroku....
......po Tvém boku.
Nechci Tě táhnout ke dnu,
za Tebe kotvu zvednu,
aby ses houpala na vlnkách,
na moři...
a už neznala bolest, neznala
příkoří...
Abys zažila lásku a štěstí
při svitu svíc...
To bych Ti přál.
Co můžu víc...?
Co můžu udělat víc?
2.2.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, maliska, sondulacek, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)