Pomedzi.prsty
Anotace: ..potichu len tak žijem.
-
Flipsyde – Someday
http://cz.youtube.com/watch?v=vyI9w3qBkWo
-
*
Sny vplietam do pavučín
Kútnikov domových
Nadránom
Keď na mihalniciach
Príliš pomaly blednú
- nikdy nestihnem ich zabudnúť
Pár minút ukradnem si
Čisto pre seba len
A s rannou rosou v dlaniach
Bosými nohami
Privítam prvé záblesky slnka
- zakaždým majú inú chuť
Izbu rozvonia záblesk škorice
V šálke s kávou
Ja vnímajúc jej mäkké teplo
Spod viečok privretých
Chystám si deň
- niekedy úplne nerozvážne
až z toľkej neistoty na šiji ma mrazí
A potom rozbehnem sa
Zdanlivo bezcieľne
No s úsmevom nezlomným
Cez spŕšku náhod
Možno až príliš drzo
- kolená oprášim
ak život na ne náhodou ma zrazí
Dnes prirýchlo letím
V ústrety zajtrajším spomienkam
Pretože včera
Budúcnosť nechala som si
Pretiecť pomedzi pokrivené prsty
- vôbec som nemala snahu tomu zabrániť
Viem, že večer predsa
Niekde pristáť musím
Snáď, dúfam nie vyčerpaná
Až do poslednej kvapky
Úprimných citov
- ako najlepšie viem.. snažím sa žiť
*
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, její alter ego, enigman, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)