Těší mě
Anotace: Fakt sem taková??? Doufám že ne... :(
Jsem ta,co při hádkách mlčí
Ta,co kvůli všemu brečí
Jsem ta,co vše zbytečně reší
Ta,co vše pěkné ničí
Jsem ta,co vás nikdy nemůže dohnat
Jsem ta,co života není hodna.
Těší mě,to jsem já-ta malá holka pitomá!
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, petříček, Zasněný básník, Ztracena.v.realitě
Komentáře (3)
Komentujících (3)