„Dokonalá smrt“
Mám hlavu položenou v oprátce
a kat podkopává stolici,
strach volně mění se v poddajnost
a lituji každého činu.
Na pokraji smrti.
Dech pomalu mění se v
záchvaty sípání a kašle,
naposledy přeříkávám modlitbu,
než můj život zhasne.
Chvěji se, však zima mi není,
Slyším bubnů dunění
a řev pobavených lidí.
Kolem sviští rajčata a
já přestávám vše vnímat
toť „dokonalá smrt“
tak račte se podívat.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta G., veronicie
Komentáře (2)
Komentujících (2)