Anotace: .....myslete si o tom co chcete... ja potrebuju ty sracky PSAT...jinak to ve me zustane shnije...
Trochu zvláštní ,ale k pochopení je,takové nálady jsou pro tenhle čas typické.
03.02.2009 19:58:00 | s.e.n
...převážně se tu všichni vypisujeme...tak buď v naprostém klidu a vypisuj se i nadále se smutnou i veselou, třeba i praštěnou, šílenou a bláznivou... :-)
02.02.2009 21:53:00 | Lota
to my všichni... ale víš co? Po tobě zůstanou básně, co po někom jiném? Děti? Otisky v prachu? V písku?
02.02.2009 20:50:00 | její alter ego