Na srdce záplata
Anotace: Co je nejlepší na srdce záplata???Sešívá se pohledy očí, sežehlí dlaní...to je nejlepší zalátání
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Záplata je blízkost milé osoby,
co zná tobě vlastní způsoby....
Ovšem:-) na dálku...méně působí...
Však není nad osobní jednání,
co život do žil nahání...:-)
hodně radosti ať potkáváš...
chmurám už z dálky ...
....zamáváš....
Nejlepším úmyslem je míněno,
vše v srdci Tvém ať změněno,
zalepeno a zceleno ať dohromady,
kéž najdeš útěchu i tady...
Ať najdeš s někým stejné cítění
tím při šití jiskrou zcelení.
Po šití ať stopa žádná není...
v srdci svém najdi usmíření.
Zažehlí je dlaně zcela hladce
ať v realitě, jak v pohádce...
Jdi dál, neslevuj ze svých vizí,
a zklamání ze života zmizí...
°°°
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Holis, Lilly Lightová, maranika, Tacca, 6thSun, Kyška, enigman, WAYWARD, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)