mít svůj ostrov...
Anotace: takový soukromý pozemek...
neprozkoumaný
horský jehlan
protkaný nitěmi řek
provlečených oky jezer
hlubokých jako hlas
na kterém
je položena podlaha
s tlustým kobercem...
takové tajemné
skryté území
imunní vůči okolí
kde mangrové stromy
se vzdušnými kořeny
vytváří bizarní prostředí…
kde zatrpklý vítr vin
který by srazil
jakékoli množství mléka
ztrácí sílu
a vévodí
eminentní podnebí...
sedět jen tak na zápraží
dubového srubu
v houpacím křesle
a číst si knihu
nebo se honit po zahradě s obručí
přitom si zpívat a bubnovat
na kus zrezavělého plechu….
Ostrov s cedulkou
Zákaz vstupu….
Přečteno 331x
Tipy 38
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, zvířenka, Markéta Hl., NikitaNikaT., spare, Holis, Bíša, Quigleika, okapovaroura, Jaromila, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)