Srdce moje
...
srdce moje
biješ tak statečně
a stále
s radostí
v bolesti
mám Tě skutečně
srdce moje
a rozum se Ti posmívá
a Ty, biješ dál
a vždy Ti lehko nebývá
a já, nechám Tě dál
bí(ý)t
bolet
radovat se
srdce člověka
snažím se Tě poslouchat
opravdu ano
a stačí si jen zazoufat
a bolíš
jak špatné ráno
a prosím Tě o odpuštení
nevděčně
a Ty, biješ si dál
statečně
srdce moje
Tvůj tlukot
je jako odpočítávání
našich
společných dní
Ty víš kdy a jak
a přesto si tak
klidně
a rozum mi namlouvá,
že normálně
biješ dál
srdce moje
jsi všechno
co mám
jsem všechno
co máš
srdce moje
srdce moje
…
…
Přečteno 375x
Tipy 28
Poslední tipující: Anne Leyyd, Dota Slunská, Vlk v rouše, Markéta Hl., Isobel, zvířenka, sýc, Lilly Lightová, hezule, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)