Anotace: bohatý není ten, kdo vlastní mnoho, ale ten, kdo málo měl a přece rozdal druhým
btw. ja patřím mezi ty bohaté.... mám lásku, city, upřímnost, důvěru, oporu...
06.02.2009 16:57:00 | NikitaNikaT.
Někdo má bohatství v citech a kráse, v láskce... jiný v penězích, majetku...
04.02.2009 22:00:00 | NikitaNikaT.
líbí se mi =) škoda jen,že dnešní doba je taková jaká je..a většina lidí si hledí majetku..teda můj názor =)
04.02.2009 19:48:00 | Giginka
Díky za tuto báseň...Dávám ST, protože chceme-li někomu opravdu upřímně darovat nebe do dlaní, neděláme to s čekáním na vděčnost či slova odevzdaných díků...Tak by to mělo být..usmát se jen tak,aniž bychom přitom očekávali příchod slunce..
03.02.2009 14:17:00 | Káňátko