Omezená
Anotace: Každý mám před sebou nějak zeď, kterou musí prorazit, ale jak ?
Jsme jako ptáci v klecích
a přece nezazpíváme
Jsme jako děti na parkovištích
a přece se neumíme smát
Proč?
Kdo se moc ptá, moc se doví
Ale kdo se neptá vůbec, neví nic...
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)