Bittersweet
Anotace: jenom pár blbostí..oddělte mě od kostí!!!....:))
Chcete tu snad ještě být?
Tenhle svět je bittersweet
bez veškeré sladkosti!
Tyhle hloupé lidské masy
chtějí tady zůstat asi
-užívat si radosti.
Vědět tak, co je ta radost,
zůstala bych taky ráda.
Každý den však vznáším žádost:
Ať mi život drbe záda!
(říkám, jenom blbosti)
Říjen
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Pokusný králík s melounovou náplní, démon zatracení, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)