Fialkové vyznání pro zelené oči
Anotace: třeba marné nebude...
Nevoláš, nepíšeš, a tím mě trápíš.
Nevolám, nepíšu, a trápím tím Tebe...snad...
Jak rád bych řekl Ti, jak moc mi scházíš,
že bych Tě líbat chtěl...vždyť Tě mám rád...
(nevyhnutelný přechod z abab na aabb)
Tvé zelené oči vidím všude kolem,
za ruku s Tebou jít...obilným polem,
utrh´ bych fialky a dal Ti je do vlasů.
Jen pro nás teď budou vlát...hřívy pegasů.
Jen pro nás zahrají valčík na shledání,
že v lásce nám nikdo a nic teď už nebrání.
Jen pro Tebe skládám rýmy...tak nedokonalé.
A koupím Ti lentilky...tak sladké a malé...
Však prý je to k ničemu, prý je to marné.
.........................................
Na to mé rýmy asi už nestačí,
miluju Tebe jen, Tebe mám nejradši.
3.2.2009
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: MášaM, Lilly Lightová, Bíša, Markéta Hl., Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)