Anotace: Věnováno mému velkému oblíbenci...
fakt pěkný:-) takže jsem nemohla dát nic jiného než sup.Tip:-) povedla se...
04.02.2009 09:16:00 | lucajda89
Já myslel Víťo, že my dva, za cenu nějaké té bolesti, dokáže říct, co Láska znamená. PS : U mě jsi to poznal tím velkým písmenem.
03.02.2009 20:37:00 | Falco
Páni, to bylo nádherné, přímo úchvatné. Ale myslím, že nejen Shakespeare věděl co je láska. Věděla to i Julie a Romeo a ty to víš jistě také. Tím jsem si jistá.
Bylo to báječné...
03.02.2009 15:22:00 | Veronikass