Je nepokojné srdce naše
Anotace: Svatému Augustinu (meditace)
V oddanosti, tichu, mlčení
já setrvávám – nyní, tady, teď
Vše pluje – mění se a nemění
Soucitné oči hledí na celý svět
V tom čase, kterým procházíme
jistotu nemá nikdo z nás
Vše držíme i opouštíme
Najdeme znovu vlastní hlas ?
Ach, stále na poušti nás volá
hledáme lásku, souznění
„Je nepokojné srdce naše“-
to jediné se nemění
Přečteno 322x
Tipy 18
Poslední tipující: fab four, Holis, Jana M., Kapka, Jaromila, labuť, Kyška, Mbonita, Doradan, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)