Ducháčky
Anotace: co všechno člověk najde na půdě, když náhodou uklízí? já tam mám schovanou rodinnou historii v hrnečcích s pokličkou.
V dušičkových hrnečcích
schraňuji staré vzpomínky,
zoblené mořem kamínky,
zanechané po předcích.
Občas odsunu pokličku
a do jednoho nahlédnu,
poznám minulost nejednu,
teď vidím starou babičku.
Jak sedávala na lavici
a pletla teplé punčochy,
skrývala skromné vrtochy.
Vědoucně se usměje,
jako že ví, co dělám...
Raděj ducháčky schovám.
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, sondulacek, kikis, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)