Okamžik
vím,že se nepoznáme na ulici
nepoznáme se ani v noci
když naše kroky,
tiše jdou
víc se nikdy nesejdou
pohladit tak vlasky
přitom krást si otazky
co ve mně někde jsou
a z něhy vytrysknou
a proudí jak lavy
sopečné v tvém nitru
okamžiku strát
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, raďo, lucajda89, monterka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)