Přesto: smějme se
Anotace: Láska a síla, jakoby se vypařila
Zahořklost, zatrpklost bolavá a bodající...
kde jsi ty světlo a lásko vítězící????
To někdy člověk trochu klesne ve své mysli,
jakoby zapomene, na optimismus a naději...
Chce to vyspat se z toho a nabrat znovu sil,
aby se každodenosti zpříma postavil...
Nebuďme zkleslí a znovu smějme se
......I KDYŽ......
Život je jeden z nejtěžších....
Prý každý má naloženo, kolik unese.
Přečteno 321x
Tipy 17
Poslední tipující: Anita Buchtová, Lilly Lightová, Holis, Bíša, maranika, Psavec, WAYWARD, enigman, Mbonita, CorrimsonTom, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)