napriek rozsahu je to veľmi zaujimava basen na zamyslenie a preto si zasluzi tip...:-)
03.02.2009 19:42:00 | Mišiačik
nekto to uz kdesi rikal, ze ateista neni neverici, jen neveri v boha ale v neco jineho.)) takze to vlastne mozna nejsou protiklady (verici vs. ateista) ale to jest docela k zamysleni. inu.
03.02.2009 18:27:00 | Já Esther Ruth