Anotace: Dlouho nešla domů, tak mě to napadlo a poslal jsem jí SMS, jen jsem to odeslal, tak přišla.
No prosím, a já už už chtěla začít tvořit nějaké super depresívní verše... Díky za tu perlu, která mě donutila k velkému úsměvu :-))
15.06.2010 21:28:00 | TetaKazi
poslal jsi jí tuto SMS? Jestli ano, tak priletela raketoplánem...nezna, krasna, zaláskovaná
22.08.2009 23:35:00 | northcarolina
to mi věz?? co to ma byt?? nejaka uprava cestiny, kterou jsem nestihla ??? ale kdeže...
03.02.2009 21:14:00 | saddova