Tahle tak nějak vystihuje moje (mo)mentální stavy..taky v myšlenkách hledám, obkresluji, hledám tu inspiraci a toužím...
16.02.2009 21:13:00 | Chancer
Myšlení může bolet, ale taky dovést k závěrům, k jakým nás srdce nedovede. Záleží čistě jen na tobě kým se necháš vést. Já osobně preferuji cestování s oběmi. Když jím dovolíš, aby se více spřátelili,tím, že je necháš s očí do očí hovořit, časem si porozumí a pak to můžou být právě oni, kdo tě zavedou k cíli...
04.02.2009 19:40:00 | kikis
Když někoho milujeme,slova jsou zbytečná.. A když už.. tak není potřeba přemýšlet nad rýmy, stačí poslouchat své srdce.. =)
03.02.2009 21:29:00 | Stinking Lady