Anotace: jo tak to je a jediný co jde změnit jsem Já..
tohle se nedá otipovat, ale je to docela silný...
04.02.2009 08:28:00 | 6thSun
Meriel... věřím, že Tvůj vztek je jenom dočasný. Věř, že láska rodinná má také své kouzlo. Jenom někdy nende najít tu správnou cestu, někdy na ní na maličkou chviličku zavrávoráme...
03.02.2009 22:03:00 | NikitaNikaT.
silna slova,... ale cti matku svou i otce sveho, mas jen jedny rodice.
03.02.2009 21:39:00 | saddova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?