...
Suchej prach,
přilepuje boty na cestu,
snad bez konce...
Nohy mám jak z kovu,
a země je magnetem.
Jen vůle táhne mě k cíli,
je-li ovšem nějaký.??
cítím zradu ze všech stran,
hory jsou daleko...
Na cestách ostré hroty,
mám znich husí kůži.
Všichni se spikly,
nikdo mi ruku nepodá.
Magnet zesílil,
jsem celá kovová
a padám.
Slunce mi vypaluje oči...
DOBOJOVÁNO
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
Komentáře (3)
Komentujících (2)