tema vecne jako Buh, nic noveho , zadny skvostny obrat, znely rym... kdepak, je mi lito, za mne to tip nebude... snad jindy...
03.02.2009 21:37:00 | saddova
"kdopak ti dal tenhle dar??" mi příjde zbytečně zpomalující, jinak celkem zajímavá miniaturka... klasické náctileté vylití... znám to též..
03.02.2009 21:22:00 | Morion