Spolu
Tvé oči jsou jako nebe
a já sluncem, které na něm hřeje.
Jedno bez druhého není nic,
Nebe bez slunce? Jen zebe...
Když ale spolu jsou, jsou jedno,
nebe zalité slunečními paprsky
z tvých očí hází odlesky...
To my dva spolu rozjasníme temno.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Juraj Hrom, Jarin Kalin, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)