Chemie
Anotace: K tomu se nic napsat nedá!
Chemie, ta přírodní věda,
věda moje milovaná!
Věda co mě uchvacuje,
věda co mě překvapuje!
Budí ve mě zvědavost,
touhu, píli, vášnivost...
Nutí mě chtít pracovat
a nad vzorečky nocovat!
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Lilly Lightová, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)