Podivné
Anotace: ..........................
těžké slzy
dlouhé skvrny
a já tu dále
mohutnou dávkou
nečisté panny
své city skrývám
doufám že více
než-li špetka citu
v jejím nitru
bude aspoň na povrchu
jemně jí políbil,
ona ho přijala.
šaty jí odhodil,
jemu se oddala.
s pod rouškou lží
své tělo prodala
bez jasné víry
sytí se duší,
kouká jen na to,
co myslí, že sluší
-----------------------------------
dlouhou stopou
na poušti sedí
píše si v písku.
co? jen on snad tuší
zvláštní znaky,
říká jim písmo,
píše co slyší.
za krásné mraky
dosadil Lunu
před ně pak postavil
vysokou dunu
svůj příběh
pod svitem tmy
o světle života
v písku zanechal
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Mejaleleth
Komentáře (0)