BER!
Anotace: Hodina českého jazyka plna dekadence odražena v mém iracionálním skle vězícím před okem
Smrt na válečném poli.
Bída, hlad a nemoce.
Srdce přeživších dál bolí,
ač ztratili všechny emoce
Dlouho sám kůň hladový jel.
Klusal dál i když sil už neměl.
Vidina slávy dávno ho již přešla
s ranou v břiše otevřenou
...Slabost vůli smetla...
Rudý skvost v kapkách padající
na zničenou zem stále umírající.
Konec života -
- toho dlouhého stavu;
a tělo křičící.
Konec života -
- plno bylo ho v davu,
však vyhnala ho ocel svištící.
Padla těla děravá,
zničila je vlastní hlava -
- prý: "Pro čest a slávu!"
verbíř zvolává
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Mejaleleth, Spadlá z nebe, Melfëa
Komentáře (0)