Četl jsem tvoji básničku úplně dychtivě. Vedla mě řádky čím dál rychleji, protože jsem se s každým dalším těšil víc a víc na závěr, jak to dopadne...a závěr nezklamal.
09.02.2009 17:27:00 | René Vulkán
Tahle básenka ve mne zanechala zvláštní pocit, mnoho pocitů k zamyšlení... je to působivé a čtivé dílko, hodně myšlenkové.
04.02.2009 22:04:00 | NikitaNikaT.
Z básně krásná romantika zní.
Cítila jsem závan snového to vánku,který umožnil mi utéct od všedního dne.Nádhera!
04.02.2009 18:42:00 | střelkyně1
vidím až sem ten stejný úsměv na tvých rtech:-)
krásný text až řekla jsem si tu ach..
chtěla bych umět malovat
nebo se tak záhadně
usmívat..
ST!!
04.02.2009 08:44:00 | Mbonita