Cyklus pocitů
Jsem v mraveništi zžírána
Svým masem sytím hladové
Vládce otylých žebráků
Obdarováných samotou
Uprostřed mraveniště
Na cestě bahnem lidských cností
Bosé nohy na podpadcích
Přeživých událostí
Tančí při tónech výkřiků
Pohřebních slavností
Včerejší hodina před rokem odbije
S návratem nekonečných úzkostí
Vykoupených věčností
Zapomenutých zítřků
Adventního kalendáře
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Kapka, WAYWARD, Mademoiselle Drea, 6thSun, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)