... pro samotné poznání poznávej. A taky proto, abys měl o čem psát a druzí o čem číst :-)
05.02.2009 00:15:00 | F50.8
Sám kritizuji a přitom bych si měl zopakovat shodu podmětu s přísudkem. Člověk klikne, přečte si to po sobě, ale to už je tady pozdě :-)
04.02.2009 09:59:00 | M.V.Jung.
Teď raději bez Tipu :-). Pom"n"ěnky se mi nepřekousli dobře a "třypivé od lásky" mi totálně rozhodilo rytmus první strofy. Čím to? :-)
04.02.2009 08:45:00 | M.V.Jung.