a můj...pět jokšírků,jedna kočka,pět štěňat,sto zahradnických časopisů,v každém květináči ježibaba...není nad pohodlný bordýlek.ó
PS:Krásně jsi popsal prázdný dům...asi ve stylu IKEA.
05.02.2009 10:59:00 | střelkyně1
Zajímavé a myšlenkové... ten dům je jen z poloviny hotovo, stále ta polovina.... mu chybí. Jinak, to mi připomnělo, jak s milým budujeme "hnízdečko lásky" náš budoucí domov... pro nás dva, děti...
04.02.2009 22:49:00 | NikitaNikaT.
můj životní prostor je nesmírně zabydlen...kytky,polštářky,papíry,barvy,tužky,knihy...vše v tom správněm ladném chaosu..jak to má být,aby se tam dobře žilo..
04.02.2009 08:28:00 | Mbonita