Život a smrt
Anotace: lidi myslete trochu
Lidé se rodí v bolesti,
umírají nemocní,
na zrezivělé pelesti,
proti smrti bezmocní.
Kolik z nás už se ptalo,
žijem hodně nebo málo?
Jsou dobré i zlé časy,
někdy je jídla i pití dost.
Jako malý měli jsme vlasy,
čas končí jsem jen host.
Na co peníze když není s kým,
na co peníze když je neutratím.
Raději budu šplhat do nebe,
abych se mohl rozhlédnout.
Nemyslet jen na sebe,
a mít na koho se spolehnout.
Komentáře (2)
Komentujících (2)