Rány
Jak zahojit hluboké rány,
pro něž vždy nová sůl nachystána,
čisté myšlenky brutálně ubodány,
beznaděj ... strach z dalšího rána.
Důvěra zprzněná jak dítko neviné,
ze sevření klišé není úniku,
přetvářka samá, úsměvy laciné,
snad už to odvaha bere za kliku.
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: lucajda89, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, sondulacek, Jiparo, Rbb
Komentáře (0)