Mateřské mléko krasavic
Mateřské mléko krasavic
mateřské mléko z tvých ňader
má lásko nevím zhola nic
však prosím srdce mé si zaber.
Nic nevím jak jsi kojila
jinému děti jeho
jak krása tvá se spojila
tu s něhou stavu mateřského.
Zatímco jiní poznávali sladký klín
já o tobě jen mohl snít
teď jenom padám do hlubin
proč ještě v samotě mám bdít?
Má lásko srdce mé si vezmi
rozbij je třeba znič
jako bych slyšel kletbu vědmy
proč od tebe zas musím pryč?
Přečteno 350x
Tipy 15
Poslední tipující: Rolnička, Radek.oslov.Šafárik, Holis, labuť, sondulacek, Mbonita, Markéta Hl., Zasr. romantik, kuskus pruhovaná, Rbb, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)