Tak hluboký nádech a jeeeeď...
29.03.2009 01:44:00 | JaniHani
Tak do toho šlápni ať vidíš kousek světa...pozor na díry na cestě!
Dneska se mi zdálo, že jsem byl někde na letišti a nemohl udělat ani krok, ale nebyl jsem chromý..pouze jsem neuměl zvednout nohu a jít. Ale zvláštní bylo že jsem se pohyboval - zvláštní síla mě táhla kam chtěla a já nemohl nic dělat. No jo, asi jsem ujetej :-)
04.02.2009 16:28:00 | Chancer