Promoklá deštěm Alkoholem a Klasiky
Anotace: taková je moje poezie
Noc. V uších ještě trochu Tvého smíchu
smíchaného s klasiky a špetkou podbalkónové poezie
přede mnou tolik schodů
do Tvého
náručí
jsi jako New York
který v dlaních
polapil
papírovou
loďku
lidské
duše
myšlenku
že
zítra
bude
zase
den
ale je tma
a horko skoro jako při imatrikulaci
nemůžeš se jít opít
protože tam ještě
nikoho
neznáš
Noc. A třeba bude jednou zase velká láska v módě
A ty v mojí
koupelně budeš sušit vlasy nasáklé
deštěm alkoholem
a klasiky
Přečteno 274x
Tipy 20
Poslední tipující: Enkida, Holis, Renatka, nejsembásník, Lacosta1, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, teranosaur, Jana M., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)