Dlážděnou ulicí života
V hlavě měl ještě pořádnej zmatek
/Počkat Fakt se jí nemůže nic stát/
prospat můžeš dobu To jednou bude v módě
nadávat na politiky
plakat
a třeba zas jednou budou frčet
minisukně
a čestný slovo
prostitutek
Kruci (třeba vůbec nebude po mně Doufám)
...
Tady se ale mluví o ŽIVOTĚ!
To z toho...
bude
to
Totiž Moje?
Tvoje..
..........
Nikdy jsem netušil
že obyčejný
holky
z ulice
mohou
vytvořit
něco tak krásnýho
třeba ANDĚLA
a že jsou andělé takhle
MALIČKATÍ
Přečteno 289x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Renatka, Lacosta1, hanele m., enigman, teranosaur, Jiparo, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)