SKLÁDANKA...
Anotace: chi tohle jsem psala s chlapíkem Skold5
JÁ:jsi dítě s očima jako uhlíky,
co jiskří a líbají,
smějí se a hledí do daleka,
lásku vítají,
rty tak tmavé a červené,
pevně semknuté v úsměvu
se rozzáří...jak přejede po tváři ten pocit štěstí
když zazáří....lidé okolo
z přítomnosti toho jednoho!!!
ON:Dlužím ti pivo
JÁ:ne
ON:ale yo..
nebo třeba malinový džus
do kterého vmíchám malá slovíčka
ovocné verše
sladké,rozpouštějící se v ústech
budu psát tvým veršům jedničku
tu nejlepší známku
budu psát ti verše tak sladké
že budeš je pít přes slámku
budu tam psát o veršovaných vábidlech
Jarko
tvou básní mě,jsi mi vyrazila dech
Komentáře (6)
Komentujících (6)