Perleť..
Anotace: ...slovíčkaření?
Život je pouhá hra,
Je na tobě jak budeš hrát,
Někdy snad zdá se být jako tenká ledová kra,
Však ty to nikdy nesmíš vzdát.
Využij každé příležitosti a nebudeš litovat,
co jsi propásl.
Neměj strach každé zvíře, věc či člověka milovat,
Aby tvůj plamen nezhasl.
Není ostuda upadnout,
Ale zůstat ležet,
Nechtěj proto uvadnout,
Vstaň a pokus se znovu běžet..
Život je pouhá hra,
Je na tobě jak budeš hrát,
Někdy snad zdá se být jako tenká ledová kra,
Však ty to zase nesmíš vzdát.
Dokud žiješ,
doufej v zázraky,
dokud z džbánu moudrosti piješ,
dávej si pozor na životní klikyháky.
Je-li život náhrdelník, je každý den perlou na jeho šňůrce..
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, WAYWARD, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
Komentáře (3)
Komentujících (3)